Al doilea transfer al iernii bifat de către CFR Cluj: Cine este portughezul care a semnat pentru trei ani

0

CFR Cluj începe să pluseze la capitolul veniri în această iarnă. După transferul de senzație al lui Omar El Kaddouri, clubul din Gruia a ajuns la o înțelegere cu Simao Rocha, în vârstă de 23 de ani. Simao Rocha este un fundaș stânga portughez care vine de la ocupanta locului zece în liga secundă a Portugaliei, Pacos Ferreira.

Fotbalistul portughez a debutat în fotbalul profesionist la Pacos Ferreira alături de care a terminat anul pe locul zece în a doua ligă de fotbal a Portugaliei. Simao Rocha a semnat un contract valabil pe trei ani cu CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Astfel, intențiile ardelenilor cu noul transfer sunt unele de lungă durată, iar acesta este văzut ca un înlocuitor pentru veteranul Mario Camora.

Simao Rocha a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu echipa sa, iar acum Nelu Varga speră să-i convingă pe oficialii lui Pacos Ferreira să-l lase pe fotbalist să se alăture lotului pregătit de Andrea Mandorlini încă din această iarnă.

Evaluat la suma de 450 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul stânga are nouă meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Pacos Ferreira, fără să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

VEZI ȘI:

CFR Cluj: În urma speculațiilor din presă, clubul anunță că are o întârziere salarială de doar opt zile

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi – Pentru ce sumă a fost cedat jucătorul

 

 

banner