Autobuzele școlare revin pe traseu – Plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul orașului

0

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP), în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, anunță că programul pentru transportul elevilor către și dinspre școală continuă și în cursul acestui an. Elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „Transport elevi” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul orașului.

Primăria municipiului Cluj-Napoca continuă programul „Autobuze școlare dedicate” pentru elevii din clasele 0-IV prin care este asigurat transportul cu autobuzele școlare din cartierele orașului la școlile clujene și de asemenea la întorcerea acasă de la școală.

În acest moment există 14 trasee pentru autobuzele școlare, cu plecare din cartierele Mănăștur, Zorilor – Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului.

Elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „Transport elevi” cu plecări după ora 07:10 din cartiere spre centrul orașului si reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii:

Autobuze: 9 – 24 – 30 – 31 – 35 – 39 – 42 – 43B – 46B;
Troleibuze: 3 – 5 – 6 – 25;
Tramvaie: 101 – 102 .

„Primăria va subvenționa transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fânațelor, respectiv Colonia Pata Rât, până în Cluj-Napoca”, transmite municipalitatea.

banner