Avocatul clujean Ciprian Păun și-a văzut moartea cu ochii după ce și-a salvat fiul de la înec

0
Ciprian Paun FOTO Facebook

Avocatul clujean Ciprian Păun (41 de ani) a fost la un pas să își piardă viața, după ce a sărit într-un pârâu învolburat să-și salveze fiul de la înec. S-a întâmplat sâmbătă, la munte, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

După ce și-a salvat fiul din pârîul umflat din cauza topirii zăpezilor, Ciprian Păun a fost dus de curenți sub un pod de gheață de unde a fost scos de prieteni în stop cardiorespirator. Norocul său a fost că a fost salvat în ultima clipă de un medic din grupul său de prieteni.

“Pentru ca ma intreaba tot mai multa lume cine este medicul care m-a salvat, va pot spune ca este parte a echipei de prieteni care m-au salvat. Sunt doi de fapt – Este un chirurg de renume si cadru didactic la UMF- dr.Adrian Bartos si sotia lui tot cadru didactic si medic celebru Dana Bartos!

Prietenii mei sunt eroii salvatori si medicii de pe Smurd si ambulanta, de la UPU si Institutul Inimii. Mai este un prieten bun din sistemul medical care a dat totul pentru mine si a coordonat operatiunea de transfer! Il pup si ii multumesc!”, a scris Ciprian Păun pe Facebook.