Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania, 180 000 de echipamente donate spitalelor

0

Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania s-au mobilizat și împreună au pus la dispoziția a 49 de spitale și instituții din prima linie din Cluj echipamente necesare pentru a avea grijă de toți cei din comunitate.

Scopul comun al celor trei inițiative clujene este de a minimiza răspândirea COVID-19 și de a oferi un sprijin concret comunității.

Astfel, de la începutul crizei sanitare, Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania au făcut deja donații substanțiale unităților medicale din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia-Turzii, Dej, Gherla și Huedin, dar și instituțiilor non-medicale aflate în prima linie în lupta cu virusul: Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție, Detașamentul de Pompieri, Inspectoratul de Jandarmi și Direcția de Sănătate Publică.

Pentru a se putea concentra pe salvarea și protejarea cât mai multor vieți, cei din prima linie nu ar trebui să se îngrijoreze din cauza lipsei de echipamente de protecție. De aceea, oamenii din spatele acestor inițiative sunt de părere că informația cu privire la donațiile făcute trebuie complet transparentizată.

Echipamente donate

Printre echipamentele donate se numără mănuși de unică folosință – 110.800 bucăți, măști chirurgicale 35.600, măști FFP2 cu supapă 13.060, viziere 8.342, ochelari protecție 1.614, dezinfectant mâini 1.745 litri, halate de unică folosință 10.000 bucăți, combinezoane 50.

Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania vor strânge fonduri și vor căuta furnizori astfel încât să poată susțină echipele din prima linie și în perioada următoare.

banner