BookSwap revine la Cluj – Citește cărți noi în mod sustenabil

0

Centrul de cultură urbană Casino din Parcul Central găzduiește cea de-a treia ediție BookSwap. Clujenii care își doresc să facă schimb de cărți dar și de opinii despre ce au mai citit în ultima vreme sunt așteptați duminică, 7 aprilie, între orele 14:00-18:00. În cadrul evenimentului vor avea loc și un atelier de origami, respectiv o tombolă pentru participanți. Intrarea este gratuită.

„Vino la târg cu cărțile pe care vrei să le schimbi. Cărțile trebuie să fie într-o stare foarte bună (ediții noi, nepătate, nescrise, fără pagini rupte). Vă rugăm să aduceți doar cărți care credeți că ar fi de interes pentru ceilalți participanți.

Pentru fiecare carte adusă primești un cupon. Schimbă cupoanele primite cu cărțile aduse de ceilalți participanți. (1 cupon = 1 nouă carte).

Evenimentul este deschis pentru toți cei interesați, indiferent dacă aduc sau nu cărți, însă cu siguranță experiență va fi mai plăcută dacă participați și la schimbul propriu-zis de cărți. Intrarea la eveniment este gratuita, însă orice donație este importantă pentru continuarea implementării proiectelor JCI Cluj”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

banner