Cluj: PMP își prezintă candidații la alegerile parlamentare

0


Partidul Mișcarea Populară (PMP) a aruncat în luptă, la Cluj, la alegerile parlamentare, nume grele. Antrenorul Dorinel Munteanu, cel care deține recordul de selecții în echipa națională de fotbal, deschide lista candidaților PMP la Senat, iar secretarul de stat, Avram Fițiu, deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților.

La conferința de presă a PMP Cluj participă și secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, senatorul Cristian Lungu, care conduce filialele PMP din județele Cluj și Sălaj, precum și conferențiarul universitar Ioan Vereșiu.

Dorinel Munteanu și-a legat cariera sportivă de Cluj. A debutat în calitate de antrenor principal la CFR Cluj, echipă cu care a ajuns până în finala Cupei UEFA Intertoto. Apoi, a antrenat-o pe Universitatea Cluj.

Avram Fițiu este cadru didactic al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și este unul dintre promotorii abordării ecologice.

Cristian Lungu este senator în funcție și coordonează două filiale județene ale PMP. El deschide lista candidaților PMP la Senat, în județul Sălaj.

Medicul Ioan Vereșiu este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție. El a fost cadru didactic al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și ocupă locul 2 pe lista candidaților PMP pentru Senat.

banner