Cristi Manea, OUT de la CFR Cluj – Suma pe care a refuzat-o

0

Cristi Manea (26 de ani) și-a încheiat aventura la CFR Cluj. Marți, 11 iunie, CFR Cluj a postat un mesaj pe rețele sociale prin care a oficializat despărțirea de Cristi Manea și i-a transmis un mesaj internaționalului român care nu a prins lotul pentru EURO 2024.

”Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!  Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape șapte ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând cinci titluri de campion două Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, au scris cei de la CFR Cluj pe rețelele sociale.

Cristi Manea a refuzat 14.000 de euro, mai mult decât avea în vechiul contract, dar departe de contractele oferite de club în urmă cu câțiva ani, potrivit digisport.ro.

Deși s-a vehiculat că o trecere a lui Manea la Galatasaray ar fi iminentă, acest lucru nu s-a întâmplat, iar nivelul la care a ajuns campioana Turciei ar face complicat transferul unui român acolo. Chiar și gratis, cum e jucătorul în discuție.

Ioan Varga, patronul vicecampioanei României i-a propus lui Manea un nou contract, cu un salariu mai mare decât înainte, 14.000 de euro, dar fotbalistul a cerut mult mai mult pentru a parafa o nouă înțelegere. Și nu s-a ajuns la un consens.

Sezonul trecut, Manea a fost accidentat o perioadă, dar tot a adunat 26 de meciuri în toate competițiile și a marcat două goluri.

Este surprinzător că internaționalul român încă nu știe la ce echipă va evolua, în ciuda faptului că este impresariat de Gol International, aceeași firmă se ocupă de nume mari din fotbal, printre care Nkunku, Tah, Lewandowski, Carrasco și Longstaff.

 

 

banner