Cristian Bușoi, PNL: Avem nevoie de o echipă liberală puternică pentru a utiliza cele 80 de miliarde de euro destinate României

0


Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, care este singurul român care conduce o comisie a Parlamentului European, îi sfătuiește pe clujeni să voteze lista candidaților liberali. El afirmă că primarul Clujului, Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, și europarlamentarul clujean, Daniel Buda, au nevoie de o echipă puternică liberală și în Parlamentul României, pentru a pune în practică proiectele care pot fi finanțate cu cele 80 de miliarde de euro, destinate României prin planul național de reziliență și de recuperare.

Cristian Bușoi afirmă că PNL Cluj propune alegătorilor o echipă foarte bună. Pentru Camera Deputaților, candidează fostul primar interimar al Clujului, Radu Moisin, care a fost și viceprimar și consilier local. Radu Moisin, de profesie avocat, este secondat de actualul președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș, antreprenor IT și fost consilier local.

Pe locul trei și patru se află doi actuali deputați: Sorin Moldovan și Cristina Burciu, iar pe locul cinci se află directorul Direcției de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean.

La Senat, lista este deschisă de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, secondat de primarul Huedinului, Mircea Moroșan.

Mai multe detalii în emisiunea Vot pentru Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.