banner

CUM a evoluat în ultimele 7 zile numărul de infectări cu coronavirus la Cluj

0

40 de clujeni infectați cu coronavirus au fost depistați prin testare în ultimele 7 zile. Numărul total al bolnavilor înregistrați la Cluj în evidențele oficiale este de 111 persoane, conform unei informări a Prefecturii Cluj. În Cluj mai sunt internate cu aceleași probleme de sănătate alte 76 de persoane din alte județe.

Pe teritoriul României, au fost confirmate până acum 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate. În realitate numărul de infectați ar putea fi mult mai mare, însă doar prin testare în masă vom avea date exacte.

La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți.

318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Patru dintre acestea, la Cluj.

La Cluj, 419 persoane se află în carantină, 632 persoane în autoizolare la domiciliu.

Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare, forțele de ordine au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 456.700 de lei.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.020 de persoane. Alte 71.293 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 67.204 de teste.

banner