Cum îi putem ajuta pe Misionarii lui Padre Pio să aducă bucurie celor mici

0

Una dintre cele mai active organizații caritabile din Cluj este Asociația Misionarii lui Padre Pio. În mod curent, Misionarii lui Padre Pio se ocupă zilnic de mai mult de 20 de copii care provin din familii defavorizate. Însă numărul beneficiarilor asociației este mult mai mare.

Pentru a strânge fondurile necesare ajutorării celor aflați în nevoie, asociația clujeană organizează, în perioada 2 – 20 decembrie, un târg caritabil de Crăciun, la sediul său de pe strada Anatole France nr 39. Târgul ”Crăciun în suflet, acasă la Padre Pio” va începe în 2 decembrie cu un atelier de confecționat coronițe pentru Advent, spune reprezentanta asociației, Ioana Pălăcean. De la târgul caritabil, vizitatorii vor putea cumpăra obiecte vestimentare, decorațiuni de Crăciun și alte obiecte specifice perioadei în care ne pregătim pentru a sărbători Nașterea Domnului.

Un alt proiect al Misionarilor lui Padre Pio își propune să ofere cadouri de Sfântul Nicolae copiilor de la Centrul Educațional Solievo, pentru a aduce bucurie copiilor care provin din familii cu o situație materiale nu tocmai fericită.

Mai multe detalii despre proiectele Misionarilor lui Padre Pio, aflați de la Ioana Pălăcean, prezentă în emisiunea România Via Cluj.

 

banner