banner

Cum pot supraviețui restaurantele din Cluj unor noi restricții iminente? Răspunde președintele Organizației Patronale Horeca Transilvania

0

Călin Cozma, președintele Organizației Patronale Horeca Transilvania, a declarat la emisiunea Business Cafe de la Via Cluj TV că membrii asociației au stabilit o strategie de supraviețuire în cazul în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va decide închiderea restaurantelor în interior.

Detalii, în emisiune.

3.130 de cazuri noi de persoane infectate în ultimele 24 de ore au fost raportate joi la nivel național, dintre care 117 la Cluj.

Incidența cazurilor de COVID 19 la mia de locuitori a ajuns în Cluj-Napoca de la 1,33 la începutul săptămânii la 1,43, miercuri. Când se va depăși pragul de 1,5 la mie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate aplica măsuri restrictive dure, cum ar fi interzicerea nunților și a botezurilor, închiderea activității restaurantelor în interior și revenirea, unde este posibil, la telemuncă.

Astfel de măsuri au temei legal, pot fi adoptate de comitetele locale și sunt chiar recomandate de secretarul de stat Raed Arafat.

banner