Emil Boc, acuzații de blat după meciul care a decis ieșirea lui „U” Cluj din play-off: „Petrolul, rușinea fotbalului românesc”

0

Emil Boc a acuzat Petrolul că i-a permis lui Sepsi să marcheze golul care a calificat echipa din Sfântu Gheorghe în play-off, în minutul 90+2. Primarul Clujului n-a suportat deloc bine ratarea playoff-ului de către echipa pe care municipalitatea o susține financiar. Cunoscut ca un suporter al Universității Cluj și un om care a susținut mereu echipa din postura pe care o ocupă, edilul a avut o reacție neobișnuită pentru un om politic, după ultima etapă din sezonul regulat.

Imediat după victoria lui Sepsi de pe terenul Petrolului, Boc a postat pe net un mesaj acuzator la adresa ploieștenilor, pe care îi numește „rușinea fotbalului românesc”. Acuzațiile de blat sunt frontale, iar Boc invocă faza din prelungiri în urma căreia Debeljuh a punctat decisiv pentru a trimite echipa din Sf. Gheorghe în top 6. Un șir de gafe în defensiva echipei antrenate de Florin Pîrvu a dus la golul lui Sepsi.

„Petrolul – rușinea fotbalului românesc!

Cum să nu îți aperi corect șansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitați la jucătorul Papp (în careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Cum vă permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetați corectitudinea în fotbalul românesc pentru că ne scufundam în promiscuitate!”, a scris Emil Boc pe Facebook.

La câteva minute distanță, postarea a fost ștearsă. Boc a distribuit și faza golului.

banner