Folii pe geamuri auto: Masterfol explică utilitatea

0

Tot mai multi posesori de autoturisme îsi monteaza folii pe geamuri auto, pentru a scapa de caldura insuportabila din masina. Lider pe piata de profil, compania clujeana Masterfol detine ultima tehnologie in domeniu si cele mai performante folii.

Despre folii pe geamuri auto a vorbit la emisiunea Business Cafe de la Via Cluj TV domnul Iosif SALAK, director general Masterfol.

El a explicat de ce recomandă aplicarea foliilor pe geamurile auto. Principalul motiv: dispare caldura sufocanta din masina.

In plus, elementele din interior nu se degradeaza si primesti 70% protectie impotriva energiei solare.

Mai multe detalii despre aceste folii pe geamuri auto și costul aplicării acestora în emisiunea Business Cafe.

Recunoastere

Compania clujeană Masterfol, profilată pe montarea foliilor auto, este singura din Europa care a primit recunoașterea companiei americane Eastman Chemical Company, lider mondial al industriei, devenind partener Select Pro.

Eastman Chemical Company, producatorul folii LLumar a dezvoltat o nouă generație de folii auto folosind ultima tehnologie cu nanoparticule de ceramică numită Stratos Hybrid Marix, prin care nivelul de protecție solară ajunge la un nivel nemaiîntâlnit până acum.

“După 18 ani de activitate am primit recunoașterea activității noastre de la Eastman Chemical Company și am semnat parteneriatul Select Pro.

La ora actuală suntem singura companie din Europa cu care Eastman Chemical Company a semnat un astfel de parteneriat, iar Cluj-Napoca este singurul loc din Europa unde se pot monta foliile Stratos”, a declarat Iosif Salak, directorul general Masterfol.

banner