Gabriel Costea: Bugetul comunei Feleacu a crescut de 5 ori în 7 ani

0

Comuna Feleacu a cunoscut o dezvoltare accelerată a infrastructurii în ultimii ani, ca urmare a unor investiții care au fost finanțate deopotrivă din fonduri europene, guvernamentale, județene și locale. Multe dintre proiecte au fost afectate de consecințele pandemiei de coronavirus, de războiul din Ucraina și de criza energetică. Însă, cu toate acestea, comunitatea a reușit să își realizeze proiectele, mai ales că bugetul comunei a crescut de 5 ori față de acum 7 ani, spune primarul Gabriel Costea.

Printre cele mai importante proiecte se numără extinderea rețelei de drumuri asfaltate, extinderea rețelei de canalizare din satul Feleacu, începerea proiectului de alimentare cu apă a satelor Gheorghieni, Vâlcele și Sărădiș, ori finalizarea rețelei de alimentare cu gaz din satul Vâlcele.

În această perioadă, administrația a dublat numărul de corpuri de iluminat de tip led din întreaga comună și a început pregătirea unui proiect care vizează extinderea rețelei de drumuri asfaltate și în satul Sărădiș.

Ce alte planuri mai are administrația locală, aflați de la primarul Gabriel Costea, prezent în emisiunea România Via Cluj.


banner