banner

Gabriel Victor Costea: Am dezvoltat rețele moderne de utilități în Feleacu

0

Perioada 2016-2020 a însemnat o dezvoltare consistentă a rețelelor de utilități din comunea Feleacu, afirmă primarul Gabriel Victor Costea. El afirmă că deja au fost executați 14 km de canalizare în satul Feleacu, peste 22 km de rețea de alimentare cu apă și au fost branșate mai mult de 1.100 de gospodării.

De asemenea, rețeaua de alimentare cu gaz din Vâlcele se apropie rapid de final. La sfârșitul lunii trecute, erau deja executați 11 km din această rețea, iar acum urmează construirea unei stații tehnice pentru rețeaua de gaz, lucru care cade în sarcina Transgaz, spune Gabriel Victor Costea.

De asemenea, iluminatul public a fost modernizat. Deja, 70 la sută dintre corpurile de iluminat din comună sunt bazate pe tehnologia LED.

Pentru mandatul 2020 – 2024, Gabriel Victor Costea își propune darea în funcțiune a rețelei de gaz din Vâlcele, introducerea alimentării cu apă în satele Gheorghieni, Vâlcele și Sărădiș. De asemenea, administrația locală va începe demersurile pentru a căuta finanțare și pentru rețeaua de canalizare.

Ce alte proiecte mai propune Gabriel Victor Costea, aflați din emisiunea moderată de Claudiu Pădurean.

banner