ÎN AUDIENȚĂ: Live, în fiecare marți, cu Vákár István – Proiecte în comunele Moldovenești și Mihai Viteazu

0

Marți, 12 martie, la ora 15:00, vă invităm să urmăriți emisiunea “În audiență” la Via Cluj TV, unde vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, va fi invitat special. Tema emisiunii va fi una extrem de interesantă: “Proiecte în comunele Moldovenești și Mihai Viteazu”.

În cadrul acestei emisiuni, domnul Vákár István va dezvălui planurile și proiectele în derulare sau în curs de implementare în comunele Moldovenești și Mihai Viteazu din județul Cluj. Aceste proiecte sunt deosebit de relevante pentru dezvoltarea infrastructurii, educației, sănătății și a altor domenii de interes local.

Dorim să facem această emisiune cât mai interactivă posibil, astfel încât vă încurajăm să ne trimiteți întrebările, nelămuririle sau sugestiile dvs. privind proiectele discutate sau alte aspecte legate de administrația locală din comunele Moldovenești și Mihai Viteazu.

Nu ratați ocazia de a fi la curent cu cele mai recente inițiative și perspective ale administrației locale și să participați activ la dezbaterea pe această temă!

Vă așteptăm cu interes să fiți alături de noi în ziua de marți, 12 martie, la ora 15:00, pe Via Cluj TV!

banner