Incendiu la Spitalul de Copii din Cluj – Iată toate informațiile disponibile

0

Plan roșu pentru sistemul de urgență din Cluj: un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Deocamdată, cauzele acestui incendiu nu sunt cunoscute, spun autoritățile, care au început o anchetă la fața locului, potrivit ClujToday.ro.

Nici o persoană nu a fost rănită. Incendiul a izbucnit într-o baie de la etajul 3 al Secției Pediatrie 2, situată pe strada Crișan. Flăcările au pornit dintr-un canal tehnic și au cuprins o mască din materiale plastice, de aceea ele au degajat un fum gros. Imediat, pacienții și aparținătorii lor de la etajele 3, 4 și 5 ale clădirii au fost mutați în alte spații din interiorul spitalului.

La fața locului a sosit o autoplatformă pentru intervenții la înălțime a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, precum și trei mașini de pompieri, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj. Flăcările au fost stinse imediat după intervenția pompierilor. La fața locului, specialiștii fac cercetări pentru a confirma lipsa oricărui pericol, precum și pentru a depista cauzele incendiului.