Liderii polului de dreapta Mureș, solidari de Ziua Marii Uniri

0

Un nou semnal de unitate a partidelor care contribuie la formarea viitorului pol de dreapta din județul Mureș, cu prilejul ceremoniilor organizate de Ziua Marii Uniri. Forța Dreptei, USR și PMP au format o delegație comună, care a participat la omagierea personalităților care au înfăptuit, în 1 Decembrie 1918, Unirea Transilvaniei cu Regatul României.

Delegația unită a Opoziției a inclus personalități precum președintele Forței Dreptei Mureș, Mihai-Dan Farcaș, prim-vicepreședintele la nivel național al PMP, Emil-Marius Pașcan, delegat din partea USR Mureș, Lucreția Moldovan, președintele PMP Mureș, Radu Pescar, vicepreședintele Forței Dreptei Mureș, Dorin Dorobanțu, sau vicepreședintele USR Mureș, Mihai-Darie Constantin.

”Este clar că avem nevoie, mai mult ca oricând, de o Opoziție democratică unită în jurul unor valori precum libertatea, dreptatea, transparența și solidaritatea. Viitorul pol de dreapta este dorit de români și are șansa să câștige toate alegerile de anul viitor, așa cum reiese din sondajele de opinie din ultima perioadă. Deși încă nu este fomat oficial, viitorul pol de dreapta se află deja pe locul doi în preferințele alegătorilor, cu tendințe clare de creștere, în timp ce partidele care compun actuala guvernare sunt în scădere, în contextul incompetenței dovedite de guvernanți, iar extremiștii pro-ruși stagnează, pentru că nu au de oferit românilor decât propagandă putinistă. Cu înțelepciune, alianța dintre Forța Dreptei, USR și PMP construiește o alternativă la actuala guvernare și își va asuma, fără ezitare, rolul de principal pilon al Guvernului din 2024. Avem soluții de bună guvernare, avem oameni competenți și integri și avem voința de a realiza acele reforme care vor asigura tuturor cetățenilor României o viață mai bună”, a declarat președintele Forței Dreptei Mureș, Mihai-Dan Farcaș.

banner