LIVE: În audiență cu Viorel Băltărețu, președintele USR Cluj – În căutarea răspunsurilor pentru dezvoltarea orașului

0

Mai sunt doar 4 ore înainte de începerea emisiunii “În audiență la Via Cluj TV”. Comunitatea clujeană așteaptă un interviu plin de propunei si idei pentru Cluj cu Viorel Baltaretu, președintele USR Cluj. Live-ul va începe, astăzi, 18 ianuarie, ora 15.00.

Scopul acestui live este de a oferi ocazia locuitorilor orașului să afle mai multe despre viziunea și planurile partidului în privința dezvoltării Clujului.

Tema emisiunii este una dintre cele mai relevante pentru comunitate – “Ce îi lipsește Clujului?” – o întrebare care aduce în prim-plan problemele actuale și posibilele soluții pentru a face orașul mai prosper și mai prietenos pentru locuitori.

Emisiunea în direct oferă telespectatorilor șansa de a adresa întrebări directe lui Viorel Baltaretu în timpul transmisiei. Echipa Via Cluj TV încurajează publicul să participe activ și să împărtășească gândurile, preocupările și sugestiile lor.

Pregătiți-vă pentru o emisiune informativă și interactivă, în care orașul Cluj-Napoca devine protagonista, iar Viorel Baltaretu împărtășește perspective și soluții pentru o dezvoltare durabilă și echitabilă.

Nu uitați să vă alăturați discuției în timp real, să adresați întrebări și să vă exprimați opiniile. Comunitatea clujeană are ocazia să fie parte a dialogului și să contribuie la viitorul orașului.

banner