Maria Forna: PNL Cluj mizează pe o echipă echilibrată care îmbină tinerețea cu experiența

0

PNL Cluj a decis să promoveze un mare număr de tineri candidați la alegerile parlamentare. Printre acești candidați se numără Maria Forna, președintele TNL Cluj și consilier județean.

Maria Forna se află pe un loc neeligibil pe lista PNL pentru Senat. Ea participă la această bătălie din simțul datoriei: dorește să fie solidară cu colegii săi care provin din organizația de tineret a PNL și care se află pe locuri eligibile.

Așa ar fi fostul primar interimar al Clujului, Radu Moisin, în prezent consilier local, actualul președinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș, actualul deputat Sorin Moldovan și actualul director al Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean.

Această ofensivă a tinerilor din PNL Cluj nu este întâmplătoare. La alegerile locale, organizația de tineret a PNL Cluj a obținut patru mandate de consilier județean și peste 70 de mandate de consilier local. Tot din organizația de tineret a PNL provine primarul celei mai mari comune din România, Bogdan Pivariu din Florești, precum și viceprimarul municipiului Gherla.

Acești tineri din PNL vor face echipă cu politicieni cu experiență, precum deputatul Cristina Burciu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ori primarul din Huedin, Mircea Moroșan.

banner