Mircea Irimie: Avem nevoie de o schimbare radicală la Primăria Turda

0

Una dintre cele mai strânse competiții electorale din acest an va fi cea pentru Primăria Turda. În principal, se vor înfrunta primii trei clasați în competiția pentru postul de primar de acum patru ani. Însă, în acest an, cei trei politicieni vor candida sub un alt stindard.

Primarul Cristian Matei a fost ales în 2016 sub sigla PSD, iar în acest an va candida din partea PNL. Andrei Suciu a candidat ca independent în 2016, iar în acest an ar urma să fie susținut de Alianța USR – PLUS, dacă va câștiga competiția pentru desemnarea candidatului comun al celor două partide. Mircea Irimie a candidat în 2016 din partea ALDE, iar în acest an va intra în competiție din partea Pro România.

Mircea Irimie crede că Turda își poate valorifica mai bine atu-urile. El crede că orașul are un imens potențial turistic și trebuie să își modernizeze rapid infrastructura. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, orașul ar avea nevoie de o schimbare radicală a viziunii administrației publice locale, afirmă Mircea Irimie.

Cum vede liderul Pro România Turda viitorul comunității locale, aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Padurean.

banner