NANA DARKMAN aduce ritmuri de hip-hop la Cluj – Despre rapperul mult așteptat de publicul nostalgic

1

Nana Darkman, o forță muzicală a anilor 90, este renumit pentru hiturile sale atemporale ce continuă să rezoneze de-a lungul generațiilor. NANA este cunoscut pentru piese precum „Darkman”, „Too Much Heaven”, „Remember The Time”, „Dreams”, „He’s Comin’”, respectiv blockbuster-ul „Lonely”. Muzica sa a lăsat o amprentă permanentă asupra scenei muzicale globale. NANA va urca pe scena We Love Retro vineri, 7 iunie, pe BT Arena, unde va lansa piesa „Oh Lord”, parte a proiectului „Exhausted”.

În calitate de DJ, artist rap și producător, influența sa este incontestabilă. În 2024, Nana Darkman și-a lansat cel mai recent album „Aaliyah”, o dovadă a depășirii și perseverenței pe fondul pandemiei de COVID-19. Creat în colaborare cu talentatul artist și producător ghanez Samuel G, albumul reflectă o bogată tapiserie de influențe și experiențe de viață diverse.

„Exhausted” este un proiect artistic captivant, născut din colaborarea dintre Nana Darkman și Alexander Dik, care abordează teme precum consum, război rasial sau sărăcie.

Acest proiect reprezintă viziunea artistică comună a celor doi, oferind un comentariu critic la adresa societății și ridicând întrebări cu care aceasta trebuie să le confrunte. Muzica lui Nana Darkman și imaginile lui Alexander Dik creează împreună o narațiune puternică, provocând publicul să reflecteze asupra problemelor timpului nostru.

Peste 70 de trupe au urcat, până acum, pe scena We Love Retro

Prima ediție a We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la
debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul
anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști
extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East
17 sau Coolio.

BILETELE sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro.

We Love Retro 2024 este programat să înceapă la ora 20.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.

banner