O companie clujeană și-a deschis birou în Silicon Valley

0

O companie clujeană din domeniul IT și-a deschis birou în Silicon Valley. Este vorba de o companie care este deja prezentă la nivel internațional.

Concret, compania clujeană Oves Enterprise a investit 200.000 de euro în deschiderea unui birou în Silicon Valley, potrivit ClujInsider.ro. Este vorba de cel de-al cincilea birou din străinătate al companiei clujene, transmite Transylvania Today.

Potrivit conducerii companiei clujene, în prezent, 80 la sută din cifra de afaceri a companiei clujene este generată de clienți din străinătate. Piața americană este, pentru Oves Enterprise, una dintre cele mai dinamice. CEO-ul companiei clujene, Mihai Filip, estimează că, în următorii trei ani, piața americană va genera 40 la sută din întreaga cifră de afaceri a Oves Enterprise.

El a adăugat că biroul din Silion Valley va fi util și pentru atragerea de finanțări pentru proiectele inovatoare realizate de compania clujeană, în special cele din domeniul securității cibernetice.

Pe viitor, compania clujeană dorește să se extindă pe piețele din Olanda și din Belgia ș, de asemenea, să își deschidă un birou în New York. Pentru anul 2022, compania estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de lei, în creștere considerabilă față de anul 2021, când a avut o cifră de afaceri de 14 milioane de lei.

În prezent, compania are 107 angajați, în cadrul filialelor din România, Germania și Emiratele Arabe Unite.

banner