O legendă a voleiului românesc își face academie sportivă la Cluj

0

Una dintre legendele voleiului românesc a revenit acasă și se pregătește de lansarea unui proiect educativ destinat deopotrivă celor mici și adulților. Cristina Pîrv s-a întors la Cluj după 27 de ani petrecuți în străinătate, unde a jucat pentru echipe de top din Brazilia, Franța și Italia și a creat o academie de volei care va fi lansată luni, în Parcul Iuliu Hațieganu. Academia de Volei Pîrv 11 va funcționa sub umbrela unei asociații neguvernamentale.

Cristina Pîrv este una dintre cele mai bune sportive din istoria voleiului românesc. A câștigat campionate și cupe în patru țări: România, Italia, Brazilia și Franța. După 27 de ani petrecuți în străinătate, Cristina Pîrv a decis să revină la Cluj, pentru a crea o academie de volei destinată tinerilor sportivi.

Cristina Pîrv spune că principalul rol al acestei academii este acela de a stârni pasiunea tinerilor pentru acest sport.

Noua academie va fi lansată luni, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu. Primele antrenamente sunt programate în 13 noiembrie.

banner