Partidul Mișcarea Populară și-a lansat campania electorală la Cluj

0

Conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară a ales să își lanseze campania electorală pentru alegerile locale la Cluj-Napoca.

Lansarea s-a produs prin intermediul unei conferințe de presă la care au participat președintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, precum și fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu. La alegerile din 27 septembrie, PMP are șansa unui scor istoric, spune președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, care este și candidatul acestui partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. La conferința de presă au fost prezenți și candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca, Avram Fițiu, care este profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, precum și secretar de stat în Ministerul Agriculturii, precum și candidatul PMP la Primăria Florești, preotul ortodo Augustin Criste, fost jurnalist.

În județul Cluj, cel mai ridicat scor electoral obținut până acum de vreun reprezentant al PMP a fost de 8,7 la sută. Acest scor a fost obținut la alegerile prezidențiale din toamna anului trecut de către candidatul PMP, Theodor Paleologu.

banner