PASTILA IOANEI: O metodă mai puțin cunoscută de creștere a imunității, utilă în pandemie

1

Pandemia COVID 19 ne-a determinat pe mulți dintre noi să acordăm o atenție mult mai mare informațiilor medicale. În acest fel, am ajuns, de exemplu, să ne punem intrebări despre modul în care ne putem fortifica sistemul imunitar. În emisiunea de astăzi, veți afla acest secret și o metodă mai puțin cunoscută de creștere a imunității.

Sistemul imunitar este o rețea complexă de celule și proteine care apără organismul împotriva agenților patogeni – virusuri, bacterii, paraziți sau toxine.

Acest sistem păstrează o evidență a fiecărui germen (sau microb) pe care l-a învins vreodată, astfel încât să poată recunoaște și distruge microbul rapid dacă reintră în corp.

Creșterea imunității

Dacă doriți să vă creșteți imunitatea, vă recomand:

1. Zincul, Vitaminele C și D. Acestea sunt, însă, doar o parte dintre elementele estențiale de care organismul nostru are nevoie pentru creșterea imunității.

2. Bineînțeles, e de dorit să mențineți un stil alimentar sănătos, o flora intestinală sănătoasă

3. Un rol deloc de neglijat îl vor avea somnul odihnitor, exercițiile fizice și reducerea la maxim a stresului.

Vestea bună este că există și alte soluții suplimentare pe care le avem la dispoziție pentru a ne fortifica sistemul imunitar. Varianta nouă pe care v-o propun vizează refacerea stocurilor de energie ale celulelor organismului și sinteza adecvată de enzime metabolice.

Refacerea stocului de energie celulară

Corpul uman funcționează ca o rețea. Dacă schimbați un singur punct, se va schimba întregul sistem, iar energia celulară este la baza acestei rețele. Prin urmare, pentru a fi sănătoși trebuie să furnizăm reacțiilor biochimice Energie și Enzime.

Pe parcurs ce înaintăm în vârstă, producția naturală de enzime a organismului scade.

Pe piața farmaceutică există însă mai multe produse care pot compensa cu succes această pierdere, iar eu ca doctor farmacist m-am oprit la Regulatpro.

Întotdeuna, în cazul oricărui produs este importantă calitatea materiilor prime și calitatea proceselor de fabricație.

Regulatpro este obținut printr-un proces numit fermentație în cascadă. Toate ingredientele sunt reduse la cea mai mică moleculă, devenind un concentrat lichid fermentat obținut din fructe, legume, nuci și ierburi proaspete cultivate organic. În acest fel, nutrienții din Regulatpro asigură o foarte bună absorbție și distribuție, cu efect maxim asupra consolidării imunității.

Important de știut

Regulatpro POATE CONRIBUI LA MODELAREA IMUNITĂȚII MOȘTENITE(ÎNNĂCUTE) asftel incât să aibă rol în prevenirea reproducerii virale în organism.

SOLUTIA Regulatpro și apă 1:1 ar putea fi folosită PENTRU CLĂTIREA GURII de mai multe ori pe zi dartorita efectului său antimicrobian direct.

De asemenea, în cazul în care vi s-a pus diagnosticul de INFECȚIE VIRALĂ SAU BACTERIANĂ, puteți utiliza Regulatpro ca și suport pentru activitatea sistemului imunitar timp DE 5 PÂNĂ LA 7 zile continuând apoi cu administrarea uzuală

Nu uitați, dragii mei, echilibrul este un principiu al vieții iar sănătatea este prima condiție a echilibrului. Așadar, să fim sănătoși!

banner