Peste 100 de români au fost abandonați pe Aeroportul Amman – Află care este motivul

0

Compania națională de transport aerian susține că ceața i-a forțat pe piloți să se îndrepte spre Cipru. Atât agenția de turism cu care au plecat oamenii, cât și compania TAROM anunță că încearcă să găsească soluții pentru a aduce pasagerii acasă.

Zborul era programat la ora 5:20 de pe aeroportul din Amman, Iordania. 100 de pasageri români așteptau să se întoarcă în București. Numai că avionul a aterizat în Cipru și nu în Iordania. Potrivit unuia dintre pasageri, zborul a fost anulat din cauza ceții, iar acum cei 100 de români riscă să fie evacuați din aeroport.

„Au spus că este posibil să fie ceață și să urmeze același scenariu cu imposibilitatea de a ateriza pe aeroport. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Tarom, a venit chiar aici un reprezentant al Taromului, dar care spune că nu știe nimic de cazare sau de o altă posibilitate de a zbura astăzi sau despre posibilitatea de a veni un avion. Ne simțim în primejdie, abandonați într-o țară arabă.

 

Din partea consulatului României am înțeles că o să încerce să rezolve situația, nu avem un răspuns concret deocamdată. Noi ne-am unit și refuzăm să ieșim din aeroport pentru că dacă ieșim suntem pe cont propriu. Nu știm exact ce se întâmplă cu vizele”, a spus una dintre călătoare.

 

banner