PNL Cluj : Declarațiile doamnei deputat USR de Cluj Oana Murariu aduc aminte de fabula “Musca”

0

În urma publicării interviului cu deputatul USR de Cluj Oana Murariu, biroul de presă al PNL Cluj a trimis redacției noastre următoarea replică:

”Declarațiile doamnei deputat USR de Cluj Oana Murariu au readus în memoria colectivă o fabulă a lui Alecu Donici, numită «Musca». În fabulă, musca, așezată comod pe jugul boului, pretinde că se întoarce de la arat. În realitatea clujeană, doamna Murariu, așezată comod pe realizările administrației PNL, pretinde că roiul userist a muncit pe rupte, blagoslovind orașul cu toate cele făcute în ultimii 20 de ani.

Bine că istoricul mărețelor realizări invocate n-a coborât sub anul 1989, fiindcă ne trezeam cu ditamai Casa Poporului clădită de tov. Drulă. Cu ranga, bineînțeles!

În ceea ce o privește, simpatica doamnă deputat-jurist Oana Murariu are un oportunism politic exemplar. Totuși, cum să te aventurezi în declarații atât de ușor de demontat? Poți să faci acest lucru când ai tupeu și atunci când ridici demagogia la nivel de artă și atunci când ultima celulă a ridicolului a dispărut.

Deși, când te lansezi în politic într-un partid creat de alții, apoi le dai un brânci fondatorilor USR Cluj, ocupând locurile eligibile la alegerile din 2020, nimic din ceea ce faci nu mai poate surprinde.

În realitate, USR nu a făcut nimic pentru Cluj, dimpotrivă a blocat pe unde a putut proiectele muncite din greu de către administrația PNL, iar în momentul în care a văzut că aceste proiecte devin realitate și le-a asumat.

Somăm USR să nu își mai asume proiectele altora, deoarece realizările administrației clujene sunt rezultatul muncii depuse de ani de zile de PNL și nicidecum nu au prins contur în urma demersurilor făcute de USR”.

banner