Primul vlog al Reginei – Ce ne transmite MS Margareta a României

0

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a luat o decizie inedită de ziua sa de naștere. A făcut o postare vlog, prima din istorie, prin intermediul căreia s-a adresat românilor.

Majestatea Sa i-a rugat pe români să urmeze sfaturile medicale. Margareta a României este în legătură permanentă cu personalul Crucii Roșii și al Fundației Regale, instituții pe care le conduce direct. Crucea Roșie Română a făcut un gest emoționant: de ziua Majestății Sale, a cumpărat 10 aparate de testare împotriva coronavirusului și 300 de kituri, pe care le-a donat unor spitale din România.

Iată și mesajul eprezentanților Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei:

”Majestatea Voastră,

Cu ocazia aniversării zilei de naștere, suntem onorați să vă adresăm cele mai alese gânduri de sănătate, forță deplină și speranță a membrilor Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

În acest an am avut bucuria de a celebra 30 de ani de când Majestatea Voastră a pășit pe pământul românesc, perioadă în care a întreprins o susținută activitate pentru bunăstarea țării noastre, precum și pentru promovarea acesteia dincolo de granițe.

Onorând tradiția Familiei Voastre, Majestatea Voastră sunteți întotdeauna prezentă acolo unde este nevoie de exemplul monarhic, asemenea străbunicii Majestății Voastre, Regina Maria, a cărei amprentă o regăsim în fiecare acțiune de astăzi a Casei Regale.

Astăzi, salutăm și apreciem toate inițiativele Familiei Regale aflată în slujba Națiunii Române, pe care dorim să le facem cât mai cunoscute concetățenilor în căutare de repere. România are nevoie de exemplul de slujire și devotament oferit de Majestatea Voastră.

În aceste vremuri tulburi, ne îndreptăm toate gândurile bune și prețuirea către Majestatea Voastră și către Alteța Sa Regală Principele Radu, având credința că ziua de mâine va aduce sănătate, putere și speranță.

La mulți ani, Majestatea Voastră!”.

banner