Radu Fărcaș, Pro România: Top 3 probleme în Florești

0

Președintele Pro România Florești, Radu Fărcaș, a fost desemnat drept candidatul acestei formațiuni politice pentru primăria celei mai mari comune din România. Radu Fărcaș crede că această candidatură poate aduce o resetare a vieții publice din Florești, în condițiile în care Pro România este un start-up politic.

Radu Fărcaș vine din mediul privat. Este coordonator regional al companiei Allianz Țiriac și a condus echipe care includ zeci de manageri și sute de lucrători. Liderul Pro România Florești este de părere că experiența sa acumulată în mediul privat poate fi extrem de utilă în domeniul administrației publice. Și aceasta cu atât mai mult cu cât noul lider al Pro România Florești a avut ocazia să acumuleze experiență în echipe internaționale, bazate pe mentalitatea germană. ”Acum a venit momentul să transfer această experiență mai departe, către comunitate”, a spus Radu Fărcaș.

Metodic, exact ca în afaceri, noul lider al Pro România Florești a inventariat și topul celor mai importante probleme cu care se confruntă comunitatea pe care dorește să o reprezinte. Printre acestea se numără realizarea centurii de sud care va lega Floreștiul de Cluj-Napoca, amenajarea de locuri suplimentare în creșe, grădinițe și școli, precum și transportul public.

Cum vede Radu Fărcaș rezolvarea acestor probleme, aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

 

banner