Regina Maria a inaugurat la Cluj-Napoca Policlinica Grigorescu

0

Rețeaua de Sănătate Regina Maria a inaugurat cea mai mare și mai modernă policlinică din Cluj – Policlinica Eremia Grigorescu. Investiția de 4,5 milioane de euro pune la dispoziția pacienților 45 de cabinete care acoperă 40 de specializări medicale diferite. Acestea oferă acces la investigații complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Policlinica are peste 150 de medici care își pun experiența în beneficiul celor aproximativ 550 de pacienți care se adresează zilnic policlinicii.

În cei 2.000 de mp, Policlinica E. Grigorescu acomodează 45 de cabinete care acoperă 40 de specialități medicale diferite, având capacitatea de a le oferi pacienților acces la investigații complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Peste 150 de medici își pun priceperea și experiența în beneficiul celor aproximativ 550 de pacienți care zi de zi accesează servicii medicale în locație.

Policlinica E. Grigorescu reunește Centrul de Expertiză în Nutriție și Obezitate (C.E.N.O.) – inaugurat în primăvara lui 2023; Centrul pentru Sănătatea Cuplului și Centrul de Hematologie Oncologică. De asemenea, pacienții vor găsi aici și Centrul de Endometrioză, dar și Centrul de Menopauză și Anti-aging.

„Policlinica E. Grigorescu este o dovadă în plus a angajamentului nostru de a oferi pacienților din Cluj și din regiune acces la îngrijiri medicale de vârf și de a îmbunătăți experiența acestora în cadrul clinicilor noastre. De asemenea, relocarea celor două policlinici – Pasteur și Muzeului – precum și asigurarea unei capacități suplimentare în noua locație ne va permite să răspundem adresabilității în continuă creștere a comunității din Cluj-Napoca”, susține Marius Moldovan, Directorul Campusului Medical Regina Maria Cluj. 

Investițiile din ultimii ani realizate de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în infrastructura medicală din Cluj se ridică la peste 30 de milioane de euro, în scopul dezvoltării unui ecosistem medical complet pentru pacienții din întreaga regiune centrală a României.

Policlinica E. Grigorescu și-a deschis încă din luna septembrie porțile pentru toți pacienții din Ardeal și oferă servicii clinice complete. Aceasta funcționează în Str. Iancu de Hunedoara nr. 32, Cluj.

Rețeaua de Sănătate Regina Maria are în Cluj aproximativ 1100 de angajați, iar unul din patru clujeni deține un abonament de servicii medicale la Regina Maria.

VEZI ȘI:

Rețeaua Regina Maria a investit 3 milioane de euro în cel mai mare laborator regional, care funcționează la Cluj

 

banner