Sănătatea poate veni din farfurie: un business clujean bazat pe promovarea unui stil de viață sănătos

0

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos a prins contur și la Cluj sub forma unui concept care susține și încurajează o abordare sustenabilă, din punct de vedere nutrițional. Dar un stil de viață sănătos înseamnă mai mult de atât, înseamnă sport, responsabilitate și disciplină. Află mai multe despre conceptul Nutriento și despre pasiuni care se transformă în afaceri responsabile de la Gabriel Todea, CEO Nutriento, invitat la Business café  de la Via Cluj tv.

Ce afli dacă te uiți la interviu:

  • dacă poate calitatea mâncării să afecteze productivitatea angajaților
  • angajatorii pot alege pachete speciale de nutriție pentru angajați, în funcție de obiectivele angajatului (dacă vrea să slăbească, să se mențină, să aibă energie etc)
  • cum ajută nutriția și mișcarea la un stil de viață sănătos și ce poți face, efectiv, pentru a fii mai sănătos

Aflați mai multe despre restaurantul clujean care tocmai a lansat un nou meniu 100% vegetarian. Meniul a fost conceput de Chef Adrian Natîngă în strânsă colaborare cu Alina Tomoiaga, tehnician nutriționist. 

”Nutriție sănătoasă nu înseamnă limitare, ci înseamnă echilibru și stabilitate. Am construit un nou meniu cu responsabilitate față de nevoile clienților noștri, prin preparate care asigură toți nutrienții necesari din surse vegetale.”- a declarat Alina Tomoiaga, expert nutriționist.

”Acest meniu este unul diferit față de ceea ce am făcut până acum și în același timp rămâne fidel obiectivelor noastre, anume de a oferi opțiuni sănătoase. Facem pași importanți în a face disponibilă alimentația sănătoasă la scară largă, iar asta înseamnă un meniu adaptat nevoilor tuturor, realizat din legume și fructe preponderent românești, totul la prețuri accesibile”- Gabriel Todea, manager Nutriento.

Totul este făcut ”în casă”, inclusiv chiflele și lipiile, asigurând astfel prospețimea și controlul calității. 

Preparatele Nutriento sunt disponibile pentru comandă pe toate platformele de livrare, precum și pe www.nutriento.ro unde pot fi găsite informații utile privind un stil de viață sănătos.