Șoferul unui BMW a BLOCAT COMPLET strada Brâncuși

0

Poliția rutieră a municipiului Cluj-Napoca este în căutarea unui șofer care și-a abandonat mașina în mijlocul drumului, pe strada Brâncuși, blocând complet traficul, la prima oră.

Sute de mașini au fost blocate, astăzi, în trafic, nu doar în zona străzii Brâncuși, ci și pe Fagului și în zona Borhanci.

Cauza blocajului a fost un șofer al unui autoturism BMW care și-a lăsat mașina pe prima bandă, în apropiere de intersecția cu bulevardul Nicolae Titulescu. Mașina a blocat atât sensul de mers înainte, cât și la dreapta.

Călătorii din mijloacele de transport în comun prinse în ambuteiajul de pe Brâncuși au preferat să coboare din autobuze și să meargă pe jos la destinație.

Într-un final, BMW-ul care bloca circulația a fost ridicat de angajații RADP. Pentru a-și recupera mașina, șoferul BMW-ului care a blocat circulația va avea de plătit 500 de lei. De asemenea, în aceste cazuri, polițiștii pot da o amendă pentru staționare neregulamentară cuprinsă între 290-580 lei și o penalizare de 3 puncte.


banner