Spectacole de teatru, ateliere de creație pentru copii și zone de relaxare, la UNTOLD 2022

0

Consiliului Județean așteaptă clujenii de toate vârstele, și în acest an, la standul din cadrul festivalului UNTOLD. Acesta va fi amplast, în imediata apropiere a scenei DAYDREAMING, în perioada 4-7 august.

Finalul acestei săptămâni readuce la Cluj-Napoca atmosfera unică a unuia dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, ediția 2022, eveniment ce se va desfășura între 4 și 7 august. La fel ca în anii precedenți, Consiliul Județean Cluj va fi prezent cu un stand propriu, ce va fi amenajat în colaborare cu instituții din subordine. Astfel, festivalierii vor putea lua parte la spectacole de teatru susținute de actori ai Teatrului de Păpuși ”Puck”, ateliere de creație pentru copii – pictură, modelarea lutului, meșteșugul cusutului, escaladă, zonă de relaxare, zonă de încărcat telefoane, bibliotecă, precum și multe alte surprize.

Accesul la toate activitățile standului e gratuit pentru cei ce participă la festival. Instituțiile care susțin organizarea standului sunt Teatrul de Păpuși ”Puck”, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo, Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda”, Biblioteca Județeană ”Octavian Goga”, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, precum și Asociația Produs de Cluj.

Pentru a fi cât mai aproape de participanții dornici să exploreze și alte locuri frumoase din județul Cluj și de a-și prelungi sejurul în zonă, în incinta Parcului Central „Simion Bărnuțiu”, va fi amenajat un stand dedicat furnizării de informații turistice. În cadrul acestuia, angajații Centrului Național de Informare și Promovare Turistică vor sta la dispoziția celor interesați, în toate cele patru zile de festival, și vor oferi informații cu privire la obiectivele de interes turistic din județ.

Activități pentru cei mici, în incinta festivalului UNTOLD

Pentru a petrece timpul liber într-un mod diferit și distractiv, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo îi așteaptă pe participanți să experimenteze panoul de escaladă, ce va fi amplasat în cadrul standului.

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” va organiza ateliere de creație pentru copii și nu numai. Acestea vor include pictură, grafică, modelarea lutului, roata olarului, meșteșugul
cusutului și al țesutului. De asemenea, cei prezenți sunt invitați să-și încerce talentul
artistic la instrumente de percuție.

Totodată, cei mici se vor putea bucura de un spectacol interactiv, menit să aducă zâmbete pe fețele lor. Astfel, în a treia zi de festival, respectiv, sâmbătă, 6 august, de la ora 17:00, Teatrul de Păpuși ”Puck” vine în fața publicului cu îndrăgitul spectacol “Cenușăreasa”, prezentat în limba română.

Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” va îndemna publicul la lectură, prin amenajarea unui spațiu special, în care iubitorii de carte vor putea citi cărți în diferite limbi, într-un cadru de poveste.

De asemenea, cu sprijinul Asociației Produs de Cluj va fi organizat un spațiu de relaxare, dotat cu un stand de încărcare a telefoanelor mobile, din dorința de a oferi tuturor celor prezenți o experiență completă, plină de amintiri frumoase.

VEZI ȘI:

Cea mai impresionantă scenă de la Untold, Temple of Luna, este gata să își primească fanii

Ce trebuie să știi dacă participi la UNTOLD 2022 – ghid de informații generale

Șapte zile rămase până la UNTOLD Festival – Cum îți faci check-in-ul?