Top FORBES: O româncă, pe lista celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa

0

O româncă a obținut o victorie la care mulți oameni doar visează, după ce a fost adăugată pe lista celor mai bogați oameni din Europa. Ruxandra Pui apare pe lista Forbes în topul celor sub 30 de ani și are o afacere de succes, de câteva milioane de euro.

Românii fac furori în străinătate, fie cu talentul, fie cu afacerile lor de succes. Este și cazul unei românce, care a avut surpriza să se găsească în topul Forbes al celor mai bogați oameni din Europa, cu vârsta de sub 30 de ani. Ruxandra Pui are o afacere de succes, care i-a adus în conturi câteva milioane de euro, dar și o realizare pe care nu o va uita prea curând.

O româncă apare în topul celor mai bogați oameni din Europa, realizat de Forbes

Ruxandra Pui are o afacere mai mult decât profitabilă, având în vedere că doar în luna ianuarie din acest an a obținut o finanțare de 11 milioane de euro. După multă dedicare și iubire mai ales pentru animale, românca a fost inclusă în topul Forbes, care îi vizează pe cei mai bogați oameni din Europa, sub 30 de ani.

Așadar, afacerea pe care Ruxandra o conduce ușurează munca atât proprietarilor de animale, cât și medicilor veterinari. Mai exact, este vorba despre o aplicație cu ajutorul căreia atât proprietarii, cât și medicii veterinari pot să controleze mai ușor programările, astfel încât toate lucrurile să decurgă perfect.

Afacerea a venit cu un concept nou

Afacerea a venit cu un concept nou pe piață. Dincolo de controlul programărilor animăluțelor la medicul veterinar, acestea primesc și un card de sănătate specific, care poate să fie folosit ca un pașaport medical pentru animăluțe.

În acest card apare întregul istoric medical al animalului de companie, astfel că medicilor le este mult mai ușor să verifice acest lucru, decât o simplă discuție cu stăpânul.

De asemenea, tot cu ajutorul acestui card, oamenii pot să ia legătura mult mai ușor cu medicii, prin chat, în cazul unei urgențe sau pentru o programare.

banner