Trenurile pentru transportul elevilor se repun în circulație

0

CFR Călători a anunțat faptul că odată cu începerea noului an școlar în data 14 septembrie 2020, trenurile de navetă destinate elevilor pentru a facilita transportul acestora spre/dinspre centrele de învățământ vor fi repuse în circulație.

De asemenea, date fiind solicitările călătorilor și agenților economici, vor fi repuse în circulație și o serie de trenuri utile pentru cei care își reiau activitatea după perioada concediilor de vară.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații și pentru a putea dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, călătorii sunt îndemnați să își procure biletele din timp.

Acestea pot fi achizționate online , sau de la automatele de vânzare bilete din gări, dar și direct de la casele de bilete și distribuitori autorizați (agenții de turism).

Reprezentanții CFR Călători reamintesc faptul că masca de protecție la bordul trenurilor  este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

 

banner