Ultimele tendințe, la cel mai mare târg de evenimente din Cluj: nunta în elicopter

0

Wonder Events Fair, cel mai mare și complex târg de evenimente din România, a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, la Cluj-Napoca, la Wonderland Resort. Vizitatorii târgului au putut participa la numeroase activități, workshop-uri, discuții sau demonstrații, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Smiley și Gina Pistol au fost printre invitații speciali. Vezi și care sunt prețurile pentru cele mai deosebite rochii, costume de mire, verighete, dar și care este ultima modă: ceremonie în balonul cu aer cald sau în…elicopter.

Primele două zile ale târgului, 23 și 24 noiembrie 2023, au fost dedicate în principal segmentului B2B (Business-to-Business). Profesioniști din industria de evenimente s- au întâlnit într-un mediu propice pentru discuții, ateliere, degustări și evenimente specifice.

Zilele de 25 și 26 noiembrie 2023 au fost destinate integral publicului larg. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la expoziții, demonstrații și evenimentele programate la scenă. 

Prima ediție a evenimentului a avut o abordare inovatoare care nu se limitează doar la conceptul de “târg de nunți”, ci acoperă toate segmentele organizării de evenimente, indiferent de specificul lor. Wonder Events Fair este dedicat atât companiilor din industria de evenimente, cât și viitorilor miri și persoanelor în căutare de inspirație.

  • “Wonder Talks, Live on Stage” cu Smiley & Gina Pistol, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi vor veni în fața publicului cu povești și sfaturi de viață, din experiența proprie, într-o discuție deschisă moderată de Anca Dinu și Bogdan Bob Rădulescu
  • Concert LIVE Smiley + alte concerte și momente artistice
  • Zonă de expoziție și târg, desfășurată pe o suprafață de 3.200 mp, cu standuri, demonstrații și un live stage pentru prezentări de modă, concerte și demonstrații live
  • Întâlniri, workshop-uri și networking pe teme precum aranjamente florale, hair & make-up, gestionarea emoțiilor, marketing și organizarea de evenimente.

Despre Wonderland Resort

Wonderland Resort este un complex de lux ce oferă servicii complete pentru evenimente, de la nunți și conferințe, petreceri private și corporate, concerte și spectacole, până la  sejururi all inclusive și team building-uri. Cu facilități premium, precum hotel de 5 stele+, SPA, bază de echitație, terenuri de tenis, fotbal și paintball,  și o echipă dedicată, Wonderland Resort este alegerea principală pentru cei care doresc să transforme orice eveniment într-o experiență memorabilă. 

VEZI ȘI:

Wonder Events Fair: Peste 150 de furnizori de servicii și 13 speakeri la cel mai mare târg de evenimente din România

banner