Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca: Roboți autonomi, care își elimină adversarii, în cadrul competiției BattleLab Robotica

0

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), în colaborare cu BEST Cluj-Napoca, organizează cea de-a 11-a ediție a concursului internațional de sumo robotic, BattleLab Robotica. Este vorba despre implementarea de către studenți a unor roboți autonomi, capabili să identifice şi să elimine adversarii de pe suprafața de joc. Evenimentul va avea loc în data de 20 mai 2023, în incinta Facultății de Inginerie Electrică din Cluj Napoca. Aflați mai multe de la organizatorii BattleLab Robotica, invitați la emisiunea România via Cluj, în materialul de mai sus.

Concursul este adresat studenţilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi tuturor studenţilor din universitățile cu profil tehnic din lume, indiferent de specializarea sau de anul de studiu din care fac parte. Echipa câștigătoare va merge mai departe, în etapa din Japonia.

Campionatul se va desfășura în clădirea Universității Tehnice de pe strada George Barițiu, nr. 26, de la ora 10:00. Intrarea este liberă.

VEZI ȘI:

100 de elevi pot vedea cum este viața de student la UTCN – cum poți participa la școala de vară?

ADMITEREA LA UTCN: Ce înseamnă internaționalizarea pentru Universitatea Tehnică din Cluj

PROTECȚIA MEDIULUI PRIN INOVAȚIE: cum ne ajută tehnologia să reducem poluarea

 

banner