USAMV elimină examenele de admitere în acest an – Universitatea va avea trei noi masterate în limba engleză

0

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj a decis să ia măsuri speciale pentru a se adapta noilor condiții generate de pandemia de coronavirus. În acest an, universitatea clujeană va renunța la examenele de admitere, care reprezentau 40 la sută din nota finală a candidaților la admiterea la Facultatea de Medicină Veterinară, spune rectorul Cornel Cătoi.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a acumulat o experiență valoroasă și utilă în admiterea studenților din străinătate. Procedurile de admitere se derulau on-line. Acum, aceste proceduri vor fi adaptate la condițiile noi.

Însă adaptarea nu înseamnă doar renunțarea la anumite proceduri, ci și dezvoltarea universității. În acest an, universitatea clujeană va lansa trei noi masterate, în limba engleză.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj esta una dintre cele mai bine consolidate universități multicultulturale de științele vieții. Ea oferă studii în limbile română, franceză și engleză.

Mai multe noutăți despre universitatea clujeană, în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner