Vedeta Christian Pop-Rock-ului, Jeremy Camp, vine la HeartBeats Festival de la Cluj

0

Primul festival de muzică Christian Pop-Rock din România are loc pe Cluj Arena, în 15-16 iulie 2022. În cele două zile de muzică live cu artiști celebri din America, Europa și Australia și speakeri de renume internațional, tinerii se vor bucura de o experiență inedită la HeartBeats Festival, locul unde inimile bat împreună în același ritm.

În 15 și 16 iulie, pe scena Cluj Arena vor urca 10 formații din țară și din străinătate, artiști renumiți în industria internațională de profil: Jeremy Camp (SUA), Planet Shakers (Australia), Austin French (SUA), 4UBAND (Ucraina), Tabăra 477 (România), Sanctus Pro Deo (România) și alții. Alături de ei, speakeri precum Nick Hall și John Maxwell – unul dintre cei mai cunoscuți experți mondiali în leadership – vor aduce experiența lor remarcabilă de lideri și de predicatori.

În fiecare an, HeartBeats Festival susține o cauză caritabilă, prin direcționarea unei părți din profiturile obținute în urma evenimentului. Ediția din 2022 este dedicată refugiaților din Ucraina, iar jumătate din profitul obținut împreună cu suma rezultată din campania de strângere de fonduri din timpul festivalului vor fi preluate de Fundația World Vision România și, ulterior, donate poporului ucrainean. Mai multe detalii despre acest aspect le găsiți AICI.

Cine este capul afișului: Jeremy Camp?

Invitatul special al festivalului, Jeremy Camp, este un cântăreț american de muzică creștină din Lafayette, Indiana. Artistul este cunoscut pentru filmul ”I Still Believe” care are în prim-plan viața lui, atât personală, cât și profesională. Jeremy, rol jucat de actorul din Noua Zeelandă KJ Apa, se îndrăgostește de colega lui de la facultate, Melissa, interpretată de Britt Robertson. În ciuda bolii Melissei, cei doi se căsătoresc și învață împreună că, prin muzică, își pot recupera speranța și pot să depășească orice obstacol le iese în cale.  Numele filmului, ”I Still Believe”, este inspirat după piesa scrisă de Jeremy în memoria Melissei.

”Voi veni în România, la Cluj, pentru a participa la festivalul de muzică HeartBeats Festival, în 15 iulie. Este prima dată când voi cânta în țara voastră minunată și sunt super entuziasmat să îmi aduc întreaga echipă alături de voi și să fim împreună într-o noapte de închinare, de încurajare pentru voi. Abia aștept să fiu acolo! Ne vedem pe 15 iulie!” declară Jeremy Camp.

VEZI ȘI:

Primul festival de Christian Pop-Rock are loc în România – Află unde și în ce perioadă

Numărătoare inversă: A rămas mai puțin de o săptămână până la deschiderea festivalului Electric Castle