13 centre pregătite la Cluj pentru VACCIN! Boc: „Mult a fost, puțin a mai rămas până vom avea pandemia sub control”

0

Primarul Emil Boc anunță că la Cluj vor exista 13 centre de vaccinare și își exprimă convingerea că pandemia va fi ținută sub control în scurt timp. El a postat pe Facebook un clip video ]n care vorbește despre pandemie și despre proiectul de infrastructură din Piața Blaga.

„Va cer sa respectam in aceste vremuri grele regulile sanitare elementare pentru a putea sa rezistam, sa reziste sistemul medical, spitalele noastre, pentru ca vaccinul este aproape. Din ianuarie se va începe acest demers.

Noi la Cluj am pregatit 13 locatii pentru vaccinare, vaccinul este gratuit si optional, cu recomandarea de a face acest vaccin pentru a tine sub control pandemia. Mult a fost, putin mai este pana vom avea sub control aceasta pandemie si vom scapa de cosmarul de a nu avea locuri la terapie intensiva in spitale”, a declarat Emil Boc.

Primarul a spus că, de la o situație în care am avut aproape 9.4 la mie rata incidenței COVID 19, am coborât la 6,31 pe municipiul Cluj-Napoca si la 5,30 pe judet. „Faptul ca am testat foarte mult ne-a ajutat sa facem o carantinare super locala, pe zone”, a spus primarul

Miza la Cluj a fost mentinerea in stare operationala a unitatilor sanitare si evitarea carantinarii orasului pentru a mentine locurile de munca. In filmuletul sau, Emil Boc a vorbit atat de pandemie cat si despre stadiul proiectului de infrastructură din Piața Blaga.

banner