149 de persoane amendate de Paște pentru că nu au stat acasă UPDATE vindecați

0

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 172 persoane în carantină, 585 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 146 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca. Au fost 9 persoane vindecate și externate în ultimele 24 ore, cu vârsta între 24-87 ani, din care 6 din județul Cluj și 3 persoane din alte județe.

Încă 2 vindecați azi, în plus fata de cei 9 comunicați deja. Ambii sunt din județul Cluj și au  vârsta de 26, respectiv 42 ani, a precizat prefectul Mircea Abrudean.

Prefectura anunță că autoritățile au dat, în prima zi de Paște 149 de amenzi, în valoare de 316.035 lei. Cele mai multe sancțiuni au fost date pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

În acțiunile de verificare au fost implicați 698 de politiști, jandarmi, politiști locali și militari. Au fost verificate 844 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină. De asemenea, au fost verificate și 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

44 cetățeni reîntorși în țară au fost transportați spre locațiile de domiciliu, unde au intrat în carantină sau autoizolare.

 

banner