Via Cluj Tv, primul milion de vizualizări pe TikTok

0

Contul de TikTok asociat echipei Via Cluj Tv a atins pragul de un milion de vizualizări, după cele aproape șapte luni de când activează pe această rețea de socializare. În conținutul publicat pe pagina de TikTok Via Cluj Tv, internauții pot regăsi videoclipuri informative de scurtă durată, din emisiunile realizate în studio sau din diverse reportaje. 

Cel mai vizionat videoclip de pe pagina de TikTok Via Cluj Tv este cel în care actorul clujean Bob Rădulescu explică originile personajului “Haurențiu”. Acesta a înregistrat peste 441 de mii de vizualizări și poate fi urmărit mai jos.

@viaclujtv

Cum a apărut personajul ”Haurențiu”? #viaclujtv #cooljeanulzilei #bobradulescu #haurentiu #haurențiu

♬ original sound – Via Cluj TV

Echipa Via Cluj Tv a luat decizia de a activa și pe TikTok, în luna ianuarie a anului 2022, iar de atunci au fost publicate videoclipuri informative sau de divertisment, care au înregistrat sute de mii de vizualizări. În săptămâna 11-17 iulie, echipa a fost înștiințată și felicitată pentru atingerea pragului de un milion de vizualizări, în cele aproape șapte luni de activitate pe platforma online.

Pentru mai multe informații și presă de calitate, urmăriți activitatea Via Cluj Tv pe paginile noastre de Facebook, Instagram, YouTube, respectiv TikTok. Ne vedem pe net!

VEZI ȘI:

VIDEO Twenty One Pilots: “Electric Castle, festivalul cu cel mai cool nume”

Statuia Sf. Fecioare Maria a “ciumei”, mutată de Primăria Cluj-Napoca – află unde

Marea Britanie: Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 800.000 în mai puțin de o săptămână