A 8-a ediție a Smart City, Smart Living este dedicată transformării digitalitale – LIVE

0

Această ediție a conferințelor Smart City, Smart Living este dedicată procesului de digitalizare, atât a instituțiilor de stat, cât și a mediului privat, dar și al celui academic. Această ediție se bucură de invitați de calibru, de la gazda evenimentului, prof. Răzvan Mustață, decanul FSEGA, la fostul ministrul al Agriculturii, senatorul Adrian Oros, deputatul Viorel Băltărețu, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István și directorul Agenției pentru IMM-uri Cluj, Mircea Miheștean.

De asemenea, la conferință participă și o importantă parte a mediului antreprenorial din Transilvania. Este vorba despre Ionuț Coman, CEO OptGroup&Proiectura, Mihai Fărcaș, CEO Expert IT, Artur Grasberger, CEO VIVAJO, Doris Iepan, CEO Doris Baukraft, Albert Imre, reprezentant BioTerra.

Nu în ultimul rând, conferința se bucură și de participare internațională. Este vorba despre Aurelia Salicov, directorul Parcului Industrial Tracom din Chișinău, Republica Moldova.

Mediul academic este și el prezent la conferință, atât prin intermediul gazelor, FSEGA, cât și prin Simona Gruian, directorul Liceului Greco-catolic Inochentie Micu din Cluj-Napoca.

VEZI ȘI:

Smart City, Smart Living pentru Energie verde – o dezbatere despre noile tehnologii care revoluționează societatea

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

banner