A fost anunțat prețul biletelor pentru CFR Cluj – Lazio – vezi când îți poți rezerva locul

0

Primul duel dintre CFR Cluj și Lazio Roma, din șaisprezecimile UEFA Conference League (UECL), va avea loc joi, 16 februarie, pe terenul italienilor, iar returul este programat, o săptămână mai târziu, în Gruia. Reprezentanții clubului clujean au anunțat prețul biletelor pentru cea de-a doua manșă și au publicat detaliile referitoare la procesul de rezervare a locurilor dorite de fanii campioanei României.

Astfel, campania de vânzare a biletelor va începe luni, 16 ianuarie, și va fi dedicată, timp de patru zile, exclusiv persoanelor care dețin deja abonamente pentru meciurile disputate de ardeleni pe teren propriu în Superliga. Până în data de 19 ianuarie, abonații pot veni la casele de bilete ale stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, în intervalul orar 12:00-17:00, pentru a beneficia atât de prioritate la păstrarea locului de pe abonament, cât și de o reducere de 10% din prețul biletelor.

“Abonamentele pentru Liga 1 NU sunt valabile pentru meciul cu Lazio”

“Abonamentele pentru Liga 1, sezon 22/23, NU sunt valabile pentru meciul cu Lazio, dar abonații beneficiază de prioritate la păstrarea locului de pe abonament și se bucură, în același timp, de o reducere de 10% din prețul biletului”, au anunțat reprezentanții CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Pentru publicul larg, vânzarea biletelor va începe vineri, 20 ianuarie, în mediul online, astfel încât persoanele interesate să vadă confruntarea din tribunele arenei își pot rezerva locurile dorite prin accesarea site-ului www.bilete.ro. Iată prețul biletelor pentru partida dintre CFR Cluj și Lazio Roma, în funcție de categoria selectată:

  • Business Lounge VIP A, sectoarele 7 și 8 – 700 lei
  • VIP B – 150 lei
  • VIP A – 120 lei
  • Tribuna 1 – 60 lei
  • Tribuna 2 – 50 lei
  • Peluză – 35 lei

Returul duelului dintre CFR Cluj și Lazio Roma va avea loc joi, 23 februarie, de la ora 19:45, iar, în cazul în care trec de această fază, ardelenii vor întâlni una dintre cele opt câștigătoare ale grupelor din actualul sezon UECL.

VEZI ȘI:

CFR Cluj, calificată după trei ani în primăvara europeană – ce au declarat Cristi Balaj și Dan Petrescu

Sărbătoare în Gruia – CFR Cluj învinge FC Ballkani și accede în primăvara europeană

CFR Cluj a transferat un mijlocaș din Kosovo – fotbalistul vine de la FC Ballkani, fosta adversară din UECL