A început colecta de Crăciun pentru animalele fără stăpân – Află cum poți ajuta – DONEAZĂ ACUM!

0

Tinerii voluntari clujeni, cunoscuți pentru proiectul caritabil Mustăcioșii Fericiți, dau startul unei strângeri de donații care va veni în sprijinul animalelor fără stăpân din adăposturile din Cluj și Baia Mare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„După cum am mai spus, suntem aceiași oameni de anul trecut care au mers cu mâncare și alte daruri la adăposturile de animale din Cluj și Baia Mare de Crăciun. Anul acesta vom fi din nou ajutoarele Moșului pentru a aduce bucurie necuvântătoarelor fără stăpân.

Prin proiectul nostru, după cum îi spune și numele, vrem să facem Mustăcioșii Fericiți, astfel că dăm startul colectei caritabile de Crăciun. Aici Moșul are nevoie de donațiile voastre, urmând ca noi să le strângem și să mergem cu sania la blănoși”, anunță voluntarii.

Provocări în al doilea Crăciun de fapte bune: „S-a scumpit și mâncarea care era ieftină”

Anul trecut, înainte să dețină pagina de Facebook, tinerii s-au mobilizat prin postări pe diferite grupuri de Facebook, reușind să strângă, pe lângă accesorii, bani pentru aproximativ 2,5 tone de mâncare.

„Cantitatea este aproximativă și calculată la prețul cel mai mic (adică 25 de lei sacul de 10 kilograme), plus că la ecarisaj aveau nevoie și de mâncare de juniori, care a fost mai scumpă. Iar acum s-a scumpit și mâncarea care era ieftină.

Pentru căței am fost la Vagabonzii Veseli (Baia Mare), Fight for Animals, Ecarisaj Baia Mare, Sirius și câteva adăposturi private, ale Alinei, Elenei Motioc din Turda și Andreei Yfehervar.

Pentru pisici, am fost la Julia Catana, Green Cats, Camy Iosif, un adăpost din Zalău și altul din Satu Mare”, a precizat Roxana, din partea Mustăcioșilor Fericiți, pentru Cluj24.

Se pot dona următoarele:

  • Mâncare (uscată și umedă) pentru pisici și căței
  • Pături, perne, pătuțuri, cuști etc.
  • Jucării
  • Accesorii: lese, zgărzi, hamuri etc.

De asemenea, iubitorii de animale pot susține inițiativa cu donații în cont, banii fiind folosiți pentru drumul către adăposturi și alte articole necesare pentru necuvântătoare, urmând ca voluntarii să revină cu bonurile aferente într-o nouă postare pe Facebook.

Cei care doresc să doneze articole și mâncare sunt rugați să trimită un mesaj paginii de Facebook Mustăcioșii Fericiți.

„Contactați-ne printr-un mesaj în privat dacă doriți să donați, iar noi ne ocupăm de restul!

Alătură-te echipei de ajutoare a Moșului, iar Mustăcioșii fără stăpân din Baia Mare și Cluj îți vor fi recunoscători pentru totdeauna!”, mai spun tinerii.

Pentru donații în cont, aceștia pun la dispoziție următoarele variante:

  • Revolut sau BT Pay la numărul: 0773 778 870
  • Transfer bancar, titular Oltean Roxana Ioana, IBAN: RO89BTRLRONCRT0351052501

banner