A început primul mare festival de după pandemie – Electric Castle s-a întors în Bonțida

1

Primul mare festival muzical organizat în România după izbucnirea pandemiei este Electric Castle. Distracția a început deja în Bonțida, în curtea castelului Banffy, acolo unde s-au strâns deja mii de oameni. Festivalul va ține până în 15 august, iar de luni se va muta în Cluj-Napoca. Există trenuri și autobuze speciale care îi duc pe spectatori în Bonțida.

Bucuria este emoția dominantă în rândurile celor care au ajuns deja în Bonțida, pentru a participa la Electric Castle. Tinerii au venit în număr mare, iar cizmele de gumă nu lipsesc din garderoba lor. Ele vor fi mai mult decât simple accesorii, deoarece ploaia a devenit deja o tradiție la Electric Castle, iar pe cerul Bonțidei se află deja nori. Festivalul va rămâne în Bonțida doar în acest sfârșit de săptămână, iar apoi se va muta în Cluj-Napoca, spune una dintre organizatoare, Ema Prisca.

Pentru artiști, reîntâlnirea cu publicul a reprezentat cea mai mare bucurie, spune directorul tehnic al Electric Castle, Andrei Cojocariu.

De luni, festivalul va continua în Cluj-Napoca, în nouă locuri diferite. În centrul orașului vor avea loc concertele, iar pe Cetățuie vor fi organizate petreceri. Absolut toți participanții vor trebui să fie vaccinați sau testați împotriva coronavirusului.


banner