USR Cluj cere acces public la raportul specialiștilor în legătură cu anularea licitației centurii clujene

0

USR Cluj cere Primăriei Cluj-Napoca, respectiv primarului Emil Boc, accesul la raportul cu privire la cauzele anulării licitației de construcție a centurii metropolitane din Cluj-Napoca. Deputatul USR Viorel Băltărețu subliniază că licitația pentru construcția centurii s-a anulat datorită unei erori manageriale, precum și a faptului că Primăria nu a obținut suficiente fonduri. Aflați mai multe detalii, în materialul de mai sus. 

USR Cluj-Napoca lansează o propunere la adresa Primăriei Cluj-Napoca pentru înfințarea unei Comisii care să monitorizeze și să transparentizeze proiectele de infrastructură ale municipiului, cu accent pe metrou și centura metropolitană. Propunerea de comisie pe care o înaintează include cooptarea mai multor specialiști și reprezentanți publici și politici, sub o coordonare a Primăriei Cluj-Napoca.

În 23 martie 2023, USR Cluj a organizat o dezbatere publică pe marginea a două subiecte de interes pentru clujeni: metroul și centura metropolitană. În urma acesteia, a fost concluzionată necesitatea de informare proactivă a cetățenilor din Cluj-Napoca și din zona metropolitană, cu privire la cele două subiecte. De asemenea, nevoia de informare se extinde și în ceea ce privește efectele altor proiecte de dezvoltare, publice sau private: trenul metropolitan, pasajul de la Tăietura Turcului, Spitalul Regional de Urgențe Cluj, Spitalul Pediatric Monobloc și alte investiții private.

VEZI ȘI:

Minim trei linii de transport în comun de noapte, în zone de interes pentru clujeni – proiect USR

Viorel Băltărețu: USR cere demisia președintelui PNL Cluj

Cum vrea USR să câștige voturile alegătorilor din mediul rural

 

 

 

 

banner