Accident rutier între Iclod și Livada

0

Un accident rutier a avut loc între localitățile Iclod și Livada. La fața locului, echipajele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat pe carosabil, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime încarcerate.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat ulterior la spital de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Pe toată durata intervenției, victima a fost conștientă și cooperantă, ceea ce a facilitat acordarea primului ajutor și transportul rapid la unitatea medicală.

La misiune au participat și pompierii de la punctul de Lucru Gherla, asigurând astfel o intervenție promptă și eficientă.

Acest incident subliniază importanța reacției rapide și coordonate a echipajelor de urgență în gestionarea accidentelor rutiere, contribuind la siguranța și protecția cetățenilor.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele care au dus la producerea acestui accident, urmând să stabilească măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor. Între timp, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a evita accidentele și a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Rămâneți alături de noi pentru mai multe informații și actualizări despre acest eveniment.

banner