Affinity Hub Open Days – Ateliere gratuite de psihoterapie pentru clujeni si nu numai

0
Astăzi, 08 noiembrie, a început Affinity Hub Open Days, un eveniment dedicat sănătății mintale și stării de bine, cu ateliere gratuite de psihoterapie. Atelierele se desfășoară în perioada 8-30 noiembrie și își propun să ofere instrumente utile pe mai multe domenii ale vieții, atât celor interesați de cunoaștere personală, cât și psihoterapeuților.

Evenimentul începe cu un atelier introductiv și un exercițiu practic ghidat, susținute de psih. Dr. Amfiana Botez, inițiatoarea și coordonatoarea hub-ului. Apoi atelierele explorează dinamica relațiilor și alegerea partenerilor, dar și uneltele prin care putem face față situațiilor de incertitudine, pierderilor din viață sau singurătății. Alte ateliere abordează imaginea corporală sau stima de sine și felul în care aceasta afectează viața adolescenților.

Indiferent că suntem tineri sau mai în vârstă, reglarea bună a emoțiilor, auto-compasiunea și auto-acceptarea ne aduc într-o zonă de echilibru interior, pe care putem să îl proiectăm și în relațiile noastre, prin stabilirea unor limite sănătoase și a unor tipare funcționale. Toate sunt aspecte care, împreună cu altele, contribuie la o viață echilibrată și împlinită.

banner